CJB is een kantoor van advocaat mr. C. (Catherine) J. Bungay. Catherine heeft meer dan 16 jaar ervaring als advocaat. In deze periode heeft Catherine (te) vaak gezien dat een incassotraject van een gewone incassobureau niets opleverde, ondanks goede kansen op succes vooraf.

 

Catherine biedt u daarom een totaalpakket aan. Niet alleen omdat zij de kans zo klein mogelijk wil maken dat u achter het net vist, maar ook om uw vordering zo efficiënt mogelijk te kunnen incasseren.

 

Als een buitengerechtelijk traject onverhoopt niet tot het gewenste resultaat leidt, kan Catherine namelijk direct – zonder inleeswerk – optreden in een vervolgprocedure.

 

Catherine laat uw debiteuren zien dat het incasseren van uw vordering u menens is.

 

Daarom benadert Catherine uw debiteuren altijd doortastend. Zij schrikt er niet voor terug om conservatoir beslag te leggen, een dagvaarding uit te brengen of – als dat nodig is – een faillissement aan te vragen.

 

Maar Catherine is ook professioneel, zakelijk én zij houdt altijd oog voor de klantrelatie. Zodat u ook in de toekomst nog zaken kunt blijven doen met de debiteur.

 

Catherine geeft altijd advies op maat. Bij haar bent u geen nummer. Catherine zet zich volledig in voor een succesvolle incasso. Als zij op enig moment twijfelt aan de haalbaarheid, zal zij dit met u delen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - CJB Incasso