Bij zakelijke debiteuren verzorgt CJB het incassotraject buiten de rechter om op basis van No Pay”. Dat betekent dat het incasseren van uw vordering u helemaal niets kost.

Hoe dat kan? CJB verhaalt de incassokosten volledig op uw debiteur. Het is tenslotte de debiteur die ervoor zorgt dat CJB in actie moet komen.

Incasseert CJB niets? Dan betaalt u ook niets.

Online vordering indienen

Bij CJB kunt u uw vordering online indienen. Het aanmaken van een online account en het indienen van uw eerste vordering kosten u slechts 5 minuten. CJB komt dan dezelfde werkdag nog in actie! Vervolgens kunt u de vorderingen in uw dossier 24/7 realtime volgen via uw online account. Uiteraard houdt CJB u ook persoonlijk op de hoogte van de voortgang.

Leest u hier hoe het incassotraject van CJB in zijn werk gaat.

Andere mogelijkheden

Betaalt uw debiteur, ondanks alle inspanningen in het incassotraject buiten de rechter om, nog steeds niet? Dan heeft u verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden en de daaraan verbonden risico’s en kosten worden uiteraard vooraf in detail met u besproken. CJB adviseert u dan over de te nemen vervolgstappen en u bepaalt wat CJB doet. Zo houdt u de kosten zelf in de hand. Overigens probeert CJB ook in deze fase de kosten op uw debiteur te verhalen, zodat er voor u geen of slechts lage kosten overblijven.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - CJB Incasso